Προϊόντα
 
 
   
Υπηρεσίες
 
Ειδικευόμαστε στο τρόχισμα πάσης φύσεως κοπτικών που αφορούν τον τομέα του ξύλου. Επίσης, διαθέτουμε τα πιο σύγχρονα μηχανήματα για το τρόχισμα δίσκων αλουμινίου και σιδήρου. Η εταιρεία μας με το άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό της και με τις τελευταίας τεχνολογίας μηχανές CNC του κορυφαίου στο είδος γερμανικού οίκου VOLLMER, είναι πρόθυμη να σας εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Σε κάθε περίπτωση, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας, για να δώσουμε λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζετε.
 
Στο χώρο μας μπορείτε να τροχίσετε :
 
Τρόχισμα πάσης φύσεως κοπτικών
Σύγχρονα μηχανήματα για τρόχισμα
δίσκων ξύλου, αλουμινίου & σιδήρου
Δίσκους κοπής ξύλου
Δίσκους κοπής μελαμίνης
Δίσκους κοπής αλουμινίου
Δίσκους κοπής σιδήρου
Εργαλεία σβούρας παντός είδους
Πριονοταινίες ξύλου (απλές – Bi metal)
Εργαλεία ρούτερ ίσια και μορφής
Μαχαίρια πλάνης
Αλυσίδες αλυσοπρίονου & αλυσοτρύπανου
Μαχαίρια τόρνου
 
Επιπλέον, η πολυετής εμπειρία μας στον τομέα των επισκευών ηλεκτρικών εργαλείων, αεροσυμπιεστών και μηχανημάτων βαφής WAGNER, εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα αλλά και την ταχύτατη διεκπεραίωση των επισκευών σας. Το συνεργείο μας λειτουργεί με υψηλές προδιαγραφές και είναι άριστα εξοπλισμένο με σύγχρονα μηχανήματα ελέγχου και με τεχνικούς υψηλής κατάρτισης και εμπειρίας.
 
Η άρτια οργάνωση και το έμπειρο προσωπικό μας αποτελούν εγγύηση για την γρήγορη επισκευή των εργαλείων σας, αλλά και για την ταχύτατη αποστολή των ανταλλακτικών.
 
Τα εργαλεία που επισκευάζουμε στο service μας είναι κυρίως από επώνυμες εταιρίες όπως MAKITA, AEG, WAGNER, FLEX, TOROS, RUPES, LAMELLO, FELISATTI, KRESS, METABO, VIRUTEX, STAYER, RYOBI. Για την επισκευή χρησιμοποιούνται μόνο γνήσια ανταλλακτικά αντιπροσωπείας.
 
 
Οι εργασίες που παρέχουμε στο service μας είναι υπεύθυνες και υψηλών προδιαγραφών σε πολύ καλές τιμές.
   
Αρχική | Προφίλ | Υπηρεσίες | Εγκαταστάσεις | Επικοινωνία
 
 
Τροχείο Κρήτης, Ειρήνης & Φιλίας 29 - Άγιος Ιωάννης Χωστός, τηλ. 2810-262392   copyright 2011 | σχεδιασμός - ανάπτυξη ENTERCITY